Ugođaj i udobnost koje gost očekuje od hotela  odgovaraju onima u njegovom vlastitom domu

Projektiranje i opremanje interijera hotela, smještajnih i ugostiteljskih objekata zahtjevan je posao koji iziskuje pomno planiranje i pažljivo biranje opreme i materijala, kako bi ambijent bio prilagođen modernom gostu. Vremena kada su se hotelske sobe i apartmani opremali isluženim ili nekvalitetnim namještajem i opremom odavno su prošla. Ono što je gostu nekad bilo dovoljno, danas više nije. Svaki gost, od poslovnog čovjeka, obitelji s djecom do mladog gosta željnog zabave, traži udobnost, kvalitetu i funkcionalnost kako bi se na svom odmoru ili poslovnom putu osjećao ugodno i kako bi sve njegove potrebe bile zadovoljene. Bez obzira radi li se o malim obiteljskim hotelima, apartmanima ili velikim hotelskim lancima i resortima, gost traži udobnost i ugođaj, možda i bolji od onoga koji ostavlja kod kuće. Potrebe gosta neprestano se mijenjaju, čime uređenje i opremljenost objekta dobivaju sve veći značaj u prodaji hotela, jer gost kupuje ukupan doživljaj koji mora biti besprijekoran i na nivou njegovih očekivanja. Za kvalitetan i skladan finalni proizvod – hotel u kojem će se gost osjećati ugodno i u koji će se rado vraćati, od izuzetne je važnosti uska suradnja investitora i projektanta s našim stručnjacima, od samog početka projektiranja budućeg objekta.

Široka paleta proizvoda koju nudimo obuhvaća namještaj i opremu namijenjenu za hotelske sobe, recepcije, lobije, restorane, terase, dvorane za konferencije i kongrese, te podne i zidne obloge, pomične pregradne stijene, te opremu izrađenu po mjeri, u skladu s dizajnom i vizualnim identitetom objekta.
Naše znanje, iskustvo i poznavanje proizvoda i opreme, te kontinuirano praćenje svjetskih trendova jamstvo su da će u objekt biti ugrađeni vrhunski proizvodi usklađeni s ostalim elementima interijera.

U suradnji s našim partnerima, u mogućnosti smo ponuditi cjelovita rješenja za opremanje hotelsko-ugostiteljskih objekata, uključujući opremu za sanitarije, profesionalne kuhinje, samoposlužne linije, opremu za wellness centre, tekstile i dekore. Zahvaljujući vrhunski organiziranom timu, našim klijentima pružamo mogućnost da na jednom mjestu dobiju kvalitetno i cjelovito rješenje uređenja interijera koje je prilagođeno različitim potrebama i u skladu s najnovijim svjetskim trendovima i standardima.
 

Novosti
Stručno predavanje "Razvoj dizajnerskog proizvoda od početne ideje do njegove primjene u suvremenom interijeru" U sklopu ciklusa stručnih predavanja Hrvatske komore arhitekata "Suvremena arhitektura - inženjerski pristup", kao suorganizator, pozivamo Vas na osmo predavanje na temu:

RAZVOJ DIZAJNERSKOG NAMJEŠTAJA OD POČETNE IDEJE DO NJEGOVE PRIMJENE U SUVREMENOM INTERIJERU

koje će održati talijanski predavači:
Francesco Binfaré, arhitekt, dizajner i umjetnik
Valerio Mazzei, vlasnik i spiritus movens tvrtke EDRA
u Zagrebu, u Velikoj dvorani Arhitektonskog fakulteta, Kačićeva 26
u četvrtak, 13. lipnja 2013. godine s početkom u 16.00 sati.
 Saznajte više
EDRA - više od namještaja U skladu sa svojom strategijom i opredjeljenošću prema vrhunskom dizajnu, ČERNELIĆ Rješenja za interijere s ponosom objavljuje partnerstvo s talijanskom tvrtkom EDRA, vodećim proizvođačem dizajnerskog namještaja.  Saznajte više
ATP Croatia Open Umag Černelić d.o.o. Rješenja za interijere sponzor je Croatia Open-a, najvećeg hrvatskog ATP turnira, koji se ove godine održava od 5. do 15. srpnja u Umagu.
Ovaj već tradicionalni turnir prepoznat je u svijetu po svojoj kvaliteti, ali i odličnoj zabavi.
 Saznajte više
Prezentacija "2tec2 - Podna obloga nove generacije" U organizaciji tvrtke Černelić d.o.o. Rješenja za interijere i belgijske tvrtke Le Tissage d'Arcade, 12. i 13. lipnja održati će se prezentacije podne obloge 2tec2.
Pozivamo Vas da nam se pridružite na prezentacijama i upoznate se s kolekcijom podnih obloga 2tec2.

Prezentacije će se održati u Puli i Rijeci prema sljedećem rasporedu:
Pula - utorak 12.06.2012. u 18 sati u multimedijalnom centru Društva arhitekata Istre, Istarska 30
Rijeka – srijeda 13.06.2012. u 10 sati u prostorijama Društva arhitekata Rijeka, Dežmanova 2
 Saznajte više
Posjetite nas na sajmu GAST Černelić d.o.o. Rješenja za interijere predstavlja program namještaja za hotelske i ugostiteljske objekte na sajmu Gast u Splitu od 21.3.2012. do 25.3.2012.
Posjetite nas u hali 2, štand 12.
 
Stranica 1 od 3Prva   Prethodna   [1]  2  3  Slijedeća   Posljednje   
Poznata Černelić kvaliteta po iznimno povoljnim cijenama! Saznajte više

Copyright 2008 Černelić d.o.o. | Uvjeti uporabe | Design: Grupa | Development: Blink | Prijava |